Castle Stuart Club House

Client: Castle Stuart Golf Links

Location: Inverness

Cost: £2.7m

The Clubhouse at Castle Stuart Golf Links confidently defies budgetary constraints to combine stylistic elements of the modernist movement of the early 20th century with a contemporary palette of materials and an advanced environmental strategy.

The golf course at Castle Stuart was designed to hark back to the traditional 1920’s links courses that the Client considers the halcyon days of golf. Practice on the putting green before play takes place below the striking curvaceous frontage of the clubhouse and this simple, bold and elegant form reinforces the aspirations of the golf course design philosophy.

The white exterior of the building sustains the tradition for white-washed coastal buildings along the east coast of Scotland.

The Clubhouse has exceeded the requirements of the Clients’ brief by providing a stylish well-appointed amenity that connects visually and philosophically with their golf course.

Other Leisure projects

Zizzi Royal Exchange Square Glasgow

PizzaExpress Byres Road Glasgow

PizzaExpress Princes Square Glasgow